Σεμινάρια MIAS

Τι είναι και που αποσκοπούν ?

Πρόκειται για μια σειρά σεμιναρίων πιστοποίησης τεχνικής κατάρτισης πάνω στους μηχανισμούς που έχει ένα συγχρονο ποδήλατο. 

Γίνονται σε συνεργασία με την MIAS (Mountain Bike Instructor Award Scheme) και κατά την ολοκλήρωσή τους δίνεται πιστοποίηση από την MIAS στον υποψήφιο μαθητή. 

Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου όσο και σε άτομα τα οποία αγαπάνε το άθλημα και θα ήθελαν να αποκτήσουν έγκυρες και σωστές τεχνικές γνώσεις πάνω στο ποδήλατο.

Αναπόφευκτα αποτελεί ένα καλό εφόδιο για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά ως μηχανικοί ποδηλάτου είτε σε κάποιο κατάστημα είτε σε κάποια επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας. 

Ποιος τα διοργανώνει?

Τα σεμινάρια διοργανώνονται από το κατάστημα Urban Bike Society  με εισηγητή τον Άκη Μαυρόπουλο. 

Ο Θεόδωρος Μαυρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός αυτοκινήτων και είχε ως χόμπι από τα 16 του το ποδήλατο.

Αργότερα μπήκε αγωνιστικά στο χώρο της ποδηλασίας και η πρώτη του εμπειρία ως ποδηλάτης σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν το 2000. Με σκληρή προπόνηση και πείσμα τα επόμενα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει τους παρακάτω τίτλους.

  • 2004 στο DH Ελασσόνας 3ος
  • 2008 κατηγορία ανδρών 3ος 
  • 2014 Hardtail Εύβοιας 2ος 
  • 2014 Hardtail Πηλίου 3ος
  • 2015 Hardtail Ξάνθη & Στενή 2ος
  • 2015 Hardtail Ωραιοκάστρου 1ος. 

Παράλληλα από το 2000-2009 δούλευε ως τεχνικός σε καταστήματα ποδηλάτων της Θεσσαλονίκης και το 2010 πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει το δικό του κατάστημα ποδηλάτων, URBAN BIKE Society,  το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Σε όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησης του με το αντικείμενο προτεραιότητα ήταν η εξέλιξη του πάνω σε αυτό καθώς και η εξειδίκευση σε διάφορους τομείς του. Βασική προτεραιότητα ήταν να πάρει πιστοποιήσεις από όλες τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες όπως η Fox, RockShox, Shimano καθώς και πρόσφατα κατάφερε να γίνει πιστοποιημένος instructor της MIAS-Maintenance Level Five (CT5).

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η συνεχής του εξέλιξή και αγάπη πάνω σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ποδήλατο.

Χαρά του να δίνει λύσεις στα προβλήματα σας και να μοιράζει χαμόγελα στους ευχαριστημένους πελάτες του. 

Levels

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις?

Αν έχετε απορίες σχετικά  με τα σεμινάρια της  MIAS, επισκεφτείτε τη κατηγορία  “Συχνές ερωτήσεις” που απαντήσαμε για εσάς, προκειμένου να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια. 

Δήλωση συμμετοχής

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε αποστολή.

Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρο  το αίτημα σας για το σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή ίση με 60 €  την οποία καλείστε να καταθέσετε σε τραπεζικό λογαριασμό 10 ημέρες πριν το σεμινάριο.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού θα τα λάβετε με αυτοματοποιημένο email με την αποστολή της φόρμας.

Όταν λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Για τυχόν απορίες επισκεφτείτε τη σελίδα “συχνές ερωτήσεις” 

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής